Informatie voor de watersporter

Schipperscafé Wolthuiswerf

Vrijdag 30 september a.s. wordt het 4 e Schipperscafé georganiseerd op de Historische Scheepswerf Wolthuis te Sappemeer. Gezien de grote opkomst en de lovende commentaren, mag dit initiatief van de Stichting Historische Scheepswerf Hoogezand-Sappemeer als zeer succesvol worden beschouwd. Vaste bezoekers kijken uit naar de laatste vrijdag van de maand en noteren de datum met stip op hun agenda.
Ook deze keer is er weer een interessant programma samengesteld. De heer Henk Pruntel, een oud inwoner van Hoogezand, houdt een lezing over zijn belevenissen als varensgezel op de kust- en grote vaart onder de titel “Van dekjongen tot machinist”. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om onder het genot van een drankje onderling wat ervaringen uit te wisselen. Het belooft dus weer een gezellige middag te worden.
De aanvang is om 14:30 uur en zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Voor meer informatie: historischescheepswerf.nl

Foto: Historische Scheepswerf Wolthuis

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht