Informatie voor de watersporter

Suijssenwaerde in Zeeland nu Marinapark Oude-Tonge met nieuw type recreatiewoning te koop

PERSBERICHT
marinapark_oudetongeOUDE-TONGE – Na een periode van verschillende studies en onderzoek is de verkoop en ontwikkeling van recreatiewoningen op het park Suijssenwaerde te Oude-Tonge weer opgestart. Het park bestaat op dit moment uit 88 woningen, de herstart omvat de voltooiing van twee eilanden met totaal 34 woningen.
Nadat de verkoopactiviteiten in 2009, mede als gevolg van de kredietcrisis, volledig waren stilgelegd is er een plan ontwikkeld met nieuwe woningtypes. De nieuwe types sluiten qua bouwaard en materialisatie aan op de reeds gebouwde woningen maar zijn ruimer met een meer gevarieerder gevelbeeld.
Het plan heeft om marketingtechnische redenen een aangepaste naam gekregen: Marinapark Oude-Tonge in plaats van Waterryck Suijssenwaerde. De benaming Marinapark Oude-Tonge is met name gekozen omdat de online vindbaarheid (in zoekmachines) van Waterryck Suijssenwaerde niet voldoende was, hetwelk weer te maken had met de diverse manieren waarop Waterryck en Suijssenwaerde geschreven (kunnen) worden.
Een nieuw type woningen en een nieuwe naam vereist een nieuwe aanpak van de verkoop aldus makelaar Lennard Sturm van Sturm Makelaars. Wij werken met een strategie waarbij gekozen is voor een veel bredere marktbenadering dan voorheen door dit keer ook de Belgische en Duitse kopers te bereiken. Ook werken we samen met onze partner VakantieMakelaar die op internationaal niveau dergelijke recreatieparken verkoopt.
Het plan gaat in februari 2014 in première op de Belgian Boatshow te Gent, in maart volgt presentatie op de HISWA te Amsterdam en ook Duitse beurzen zullen volgen. Op deze beurzen laten we het grote publiek kennis maken met Marinapark Oude-Tonge en na deze beurzen start de officiële verkoop met een groot evenement op het park.
De 34 kavels zijn beschikbaar met 5 verschillende woningtypes in prijsklassen van 179.000 euro tot en met 299.000 euro exclusief btw. Als er 27 woningen zijn verkocht gaat de bouw van start. De woningen kunnen worden gekocht voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beiden. De verhuur kan worden verzorgd door de op het park aanwezige verhuurorganisatie: Nautique Rentals.
Meer informatie www.marinaparkoudetonge.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht