Informatie voor de watersporter

Topline Offshore Sport Serie bestaat uit een hele range stalen en aluminium semi-custom stoere motorjachten

PERSBERICHT

topline475sport
Topline Offshore 475 Sport
Harlingen – Nieuwste telg in de Topline Offshore Sport Serie is nu de in aluminium te leveren snelvarende Sport versie voorzien van dubbele motoren. In staal te leveren met enkele motor als waterverplaatser, maar als optie ook leverbaar met dubbele motoren. De complete Offshore Sport Serie bestaat uit de 445, 475, 525, 550, 575 en de 620.
De Sport-versie is ten opzichte van de Offshore Pilot serie uitgerust met een schitterend gestyled achterschip waarbij de kuip voldoende prettige lounge mogelijkheden bied. Zo is er een zwemplateau met rondom gangboord naar de kuip met een openslaande deur. Deze kan als optie aan stuurboordzijde vervallen middels een doorlopende bank.
De indelingen van de Offshore Sport Series zijn custom build.
Verder is de Sport versie uitgerust middels D-Fenders voor onbezorgd varen tijdens het aan- en afmeren van het schip. In combinatie met de mogelijkheid om droog te vallen is zo het ideale vervoermiddel over water ontstaan.
De Offshore Sport Serie wordt op de markt gebracht voor CE vaargebied C. Dit doordat het concept voor deze serie net als de Offshore OC serie een ‘open karakter’ moet hebben en geen concessie gedaan is aan het waterdicht afgesloten compartiment. Dit zou verholpen kunnen worden door een vaste cabriokap te plaatsen, waardoor deze serie dan geschikt zou zijn voor CE vaargebied B en A.
Snelheden van boven de 20 knopen zijn mogelijk door een uitgekiend onderwaterschip, waarbij gebruik wordt gemaakt door dubbele voortstuwing middels waterjet aandrijving voor droogvallen. Als optie is hier ook schroefasopstelling mogelijk.
Komt u toch nog een model tekort? Geen nood!! Alle ontwerpen kunnenals een ‘maatpak’ worden uitgewerkt naar uw wensen.
Meer informatie www.topline-harlingen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht