Vier de herfst, huur een verwarmde salonboot om over de grachten in Amsterdam te varen

Persbericht

Amsterdam – Varen in de herfst heeft iets magisch. Nu zijn de Amsterdamse grachten eigenlijk op hun mooist. Het spiegelgladde water, de omlaag dwarrelende herfstbladeren en het Rembrandt-achtig licht op de eeuwenoude grachtenpanden: het levert onvergetelijke beelden op. Wilt u met uw familie, vrienden, collega’s of relaties een salonboot huren, dan is dit het moment. Vaar uit in stijl, in de klassieke salonboot van Amsterdam Boothuur.

Oude stijl met modern comfort
In het najaar kan het ook soms koud en guur zijn. Daarom wilt u wel een verwarmde salonboot huren. Zo kan iedereen aan boord, van jong tot oud, volop genieten van de vaartocht. Iedere luxe salonboot die u kunt huren bij Amsterdam Boothuur, beschikt over verwarming, en is geschikt voor alle seizoenen. De salonboten zijn ook voorzien van dubbel glas. Zo zit u er tijdens de vaartocht warmpjes bij. Ook beslaan de ramen niet en kunt u goed naar buiten blijven kijken. Ook beschikt deze over een goed verzorgd toilet. De aandrijving is elektrisch, voor een geruisloze vaartocht die past bij de herfst.

Salonboot met schipper in Amsterdam
Het succes van uw vaartocht is mede afhankelijk van de professionaliteit van uw schipper. U wilt immers een rustige en veilige vaartocht beleven. Een boot huren met schipper, die de Amsterdamse grachten op zijn duimpje kent, doet u bij Amsterdam Boothuur. Het is juist deze kennis die de leukste tochtjes oplevert, precies langs de juiste panden, monumenten en uitzichten. De schipper vertelt u ook alles over de vele bezienswaardigheden in Amsterdam.

Arrangementen voor deze herfst
In de herfst starten de unieke arrangementen van Amsterdam Boothuur. Dit najaar: het nazomer-arrangement ’Varen met speciaal bier’. Zo kunt u een luxe salonboot huren waarop speciaal bier van Oedipus geschonken wordt. Dit biertje is afkomstig van een Amsterdamse vriendengroep, die sinds 2015 een eigen brouwerij in Amsterdam Noord heeft. Een heerlijk biertje voor een borrelplankje met kaas, worst, zoutjes, Amsterdams zuur en olijven.

Hiernaast heeft u de keuze een salonboot te huren waarop diverse dranken, lunches, high teas en zelfs uitgebreide diners worden verzorgd. Hiervoor haalt Amsterdam Boothuur de beste producten aan boord, afkomstig van de betere restaurants in de stad. Geef uw keuze op bij het huren van de salonboot, of neem nu contact. Amsterdam Boothuur denkt met u mee, en levert een op maat gemaakte offerte.

Meer informatie www.amsterdamboothuur.nl,    verwarmde salonboot huren, boot huren met schipper)