windverwachting

Zeezeilers Masterclass Hans Bouscholte en de Volvo Ocean experience op 14 en 15 juni vanuit Scheveningen

PERSBERICHT
Harlingen – Op het programma van de Zeezeilers van Marken staat voor 14 of 15 juni een Volvo Ocean Race masterclass vanuit Scheveningen met Hans Bouscholte. Voel wat de bemanning gedurende de Volvo Ocean Race meemaakt. Ervaar het effect van goede zeiltrim en een teamspirit. U heeft de unieke mogelijkheid om op een VOLVO Ocean 60 of Volvo Ocean 70 te zeilen.
U kunt zowel als beginner of als ervaren wedstrijdzeiler uw kans grijpen om de sfeer van deze race om de wereld aan den lijve te ondervinden. U vaart vanuit de Volvo Ocean Haven, waar alle voorbereidingen in volle gang zijn voor de aankomst van de Volvo ocean race. Ervaar het effect van goede zeiltrim en een teamspirit.
Het team van Hans Bouscholte verzorgt deze masterclass en samen met Nederlands meest ervaren schippers. Als voormalig schipper van de Brunel Sunergy is Hans Bouscholte de ultieme ervaringsdeskundige. Boeiende voorbeelden en nuttige instructies laten zien hoe het leven tijdens het oceaanzeilen op en binnen het schip verloopt.
Ook als bedrijfsevent, teambuilding of doorpakken naar professioneel wedstrijdzeiler.
Meer informatie www.zeezeilers.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X