Laura Dekker met gescheurde zeilen en vermoeid aangekomen in Darwin

Darwin (Australië) – Zeilster Laura Dekker (15) is gezond en wel in Darwin aangekomen, nog eerder dan verwacht. Wel met een gescheurd grootzeil, nadat ze op het traject door de gevaarlijke Torres Strait ook al haar genua aan flarden had gezeild. En ook dodelijk vermoeid na maar een half uurtje rust in 48 uur. Maar nog net wakker genoeg om na het inklaren toch toe te geven aan het lonken van het land. (Blog Laura Dekker)

4 gedachten over “Laura Dekker met gescheurde zeilen en vermoeid aangekomen in Darwin”

  1. van harte gefeliciteerd ook met deze moeilijke tocht.

  2. Alweer een fantastische prestatie waar wij “gewone zeilers” ons maar heel klein bij moeten voelen. Zeilen kost geld, dus hierbij de oproep aan iedereen met verantwoordelijkheidsgevoel om te doneren wat hij maar kan missen. Schandalig dat onze regering niet bijspringt – daarom doe ik een beroep op alle volgers en bewonderaars aan de wal om fors bij te dragen!

  3. 6/9/2011 Hier pas geland in Darwin, ben jij al weer onderweg, want momenteel sta ik hier aan wal en zie je niet liggen. Nog veel succes en groetjes. Ian uit Kapellen(antwerpen)

  4. Van harte nog even volhouden en dan heb je bewezen dat je het kan en dikke neus voor je tegenwerkers gr Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *