Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Bohilmedia en RTL starten begin 2014 weer een hele nieuwe televisieserie van het watersportprogramma RTL Vaart

Amsterdam – Begin januari 2014 start een geheel nieuwe serie van RTL Vaart, het enige watersportprogramma op de landelijke televisie. Met de opnames wordt aan het begin van deze zomer gestart.

De presentatie is in handen van het bekende duo Vivian Slingerland en Epco Ongering. Beide maken al meer dan tien jaar watersport televisie. Vivian gaat in interessante vaargebieden op zoek naar watersporters met een mooi verhaal of een mooie boot.

Epco test de nieuwste modellen sloepen, tenders, RIB’s, motorboten en zeiljachten. Ook geeft hij technische waterporttips en start weer met een klusproject. RTL Vaart, vanaf begin januari 13 weken lang elke zondag rond 17 uur. (De Telegraaf Vaarkrant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *