Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

KWV Frisia verzorgt clinics voor zeilers met een verstandelijke beperking die willen meedoen aan de Special Olympics

PERSBERICHT

Grou – Koninklijke Watersportvereniging Frisia verzorgt komende 14 en 28 juni op elke dag één clinic. Deze clinics zijn speciaal gericht op zeilers met een verstandelijke beperking.

De clinics hebben als doel de bemanning te enthousiasmeren en te selecteren voor één of twee boten, welke mee gaan doen aan de Special Olympics. Deze Olympics zullen in 2014 gehouden worden in Friesland.

Zeilen
Er zal gezeild worden op de Pikmar. Gestart wordt vanaf de Blikpôlle en het Grut Eilân en de starttoren zullen als uitvalbasis dienen. Er zal worden gezeild in Valken van WSB Anja en Pean. In elke Valk zitten maximaal drie bemanningsleden met een (lichte) verstandelijke beperking en een begeleider/instructeur. (Watersportverbond,   www.specialolympics.nl,   Koninklijke Watersportvereniging Frisia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *