Plan duurzame ‘jachthaven van de toekomst’ aan Brouwersdam in Grevelingenmeer goedgekeurd door raad Schouwen-Duiveland

jachthaven_toekomstZIERIKZEE – De raad op Schouwen-Duiveland schaarde zich donderdagavond in meerderheid achter het plan voor een ‘duurzame jachthaven van de toekomst’ bij de Brouwersdam. Het plan kost ruim 200 miljoen euro en levert honderden banen op.

Duurzaam
De duurzame jachthaven van de toekomst komt in het Grevelingenmeer en krijgt de naam ‘Brouwerseiland’. Het plan bestaat uit vijf verschillende duurzame jachthaventjes met recreatiewoningen.

Toekomst
Het is wat toeristen in de toekomst willen zegt Co Schot, een van de initiatiefnemers en directeur van Marina Port Zélande. Hij is blij dat een ruime meerderheid van de raad zich achter het plan heeft geschaard. “We kunnen nu echt gas gaan geven.” (Omroep Zeelandhet plan (PDF Schouwen-Duiveland))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *