Gratis zeilschoener de Eendracht bekijken op woensdagavond 19 september in Scheveningen

Scheveningen – Regelmatig ligt de prachtige driemaster de Eendracht in de Scheveningse haven. Aan de buitenkant is het schip al prachtig om te zien, maar ben jij ook nieuwsgierig naar de binnenkant? Dan hebben wij goed nieuws. Woensdag kun je gratis het schip bekijken!

De Eendracht is niet zomaar een zeilbootje. Het is Nederlands grootste gaffeltopzeilschoener. Het schip is 60 meter lang, 14 meter breed en 5 meter diep. En er is nog iets speciaals aan deze driemaster. Het schip is namelijk gebouwd om met onervaren mensen de zee op te gaan. Opvarenden hoeven bijvoorbeeld niet de masten in te klimmen.

Zeilschip Eendracht ligt woensdag 19 september in de Eerste Binnenhaven en jij kunt dan tussen 19.00 en 21.00 uur een kijkje nemen op het schip. Aan boord staat de vrijwillige bemanning klaar om alles te vertellen over de reizen die zij deze winter gaan maken. Ook krijg je een rondleiding en een kijkje achter de schermen. Aanmelden voor het gratis bezoekje kan via info@eendracht.nl.

Meer informatie www.eendracht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *