Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Jonkers Yachts koppelt Boat Show van 8 tot 10 maart met Linssen, Fairline en Jeanneau motorjachten aan een weekendje Zeeland

PERSBERICHT

Ouddorp, Marina Port Zélande – Tijdens het weekend van 8 tot en met 10 maart presenteren wij een ruim aanbod van gebruikte en nieuwe motorjachten waaronder Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau motorboten. Er zijn dit weekend mooie aanbiedingen.

Er is een speciaal hotelarrangement
Maak van de Jonkers Yachts Boat Show een heelijk weekendje Zeeland met dit speciale arrangement van Badhotel Renesse waar u verblijft in een prachtige poolviewkamer met balkon. Het speciale tarief voor 2 overnachtingen inclusief 2 maal ontbijtbuffet en 2 maal driegangen keuzediner bedraagt € 198,00 per persoon.

Marina Port Zélande, Vrijdag 8 t/m zondag 10 maart van 10.00 – 16.00 uur.

Meer informatie www.jonkers.org en www.badhotelrenesse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *