Twee mannen gewond bij grote brand op plezierjacht in Dordrecht

Dordrecht – In de Wijnhaven van Dordrecht is op twee plezierjachten brand uitgebroken. De brandweer heeft het vuur inmiddels geblust. Over het centrum van de stad trokken dikke rookpluimen, tot in de wijde omtrek was een sterke geur te ruiken van verband rubber en plastic. Bij de brand zijn twee mensen gewond geraakt, laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten.

De brand brak donderdag aan het einde van de middag uit op een plezierjacht en sloeg daarna over naar een ander plezierjacht. Personeel van visrestaurant De Stroper zag twee mannen bezig op één van de boten en hoorde kort erna een explosie. Het is nog onduidelijk wat de mannen daar precies deden. (AD, RTL, BN/deStem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *