Jachthaven Biesbosch steeds groter: ‘We willen toeristen langer vasthouden’

DRIMMELEN – Een supermarkt, een hotel, winkeltjes en evenementen. Jachthaven Biesbosch en zijn ondernemers maken plannen om Drimmelen te veranderen van tussenhaven naar reisbestemming. De komende jaren is de haven dan ook volop in ontwikkeling.

De bouw van een grote supermarkt is een van de ontwikkelingen die de haven interessanter maakt voor watersporters. ,,Bezoekers voeren naar andere havens zoals Willemstad voor hun inkopen”, vertelt Renate Ilmer, directeur van Jachthaven Biesbosch. ,,Nu kunnen ze die inkopen hier doen en houden we deze toeristen langer in ons gebied.” Vrijdag 17 mei wordt supermarkt SPAR geopend. (BN/deStem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *