Nieuwe watersportwinkel Medemblik wekt verbazing bij watersportondernemers

MEDEMBLIK – Medemblik krijgt er binnenkort een nieuwe watersportwinkel bij onder de vlag van de Stadshavens BV en met als enig aandeelhouder de Gemeente Medemblik. Tegen deze plannen zijn de drie al aanwezige watersportwinkels in opstand gekomen.

Op loopafstand van de winkel aan de Pekelharinghaven 50 zijn al drie watersportwinkels gevestigd: Kool & Co aan de Oosterhaven, RC Jachtservice en Sail Shop Medemblik op het Regatta Center aan het Vooroever in Medemblik.

De bedrijven wijzen de gemeente erop dat er geen enkel overleg is geweest vanuit de Stadshavens BV. met deze bedrijven over de vestiging van een vierde watersportwinkel. Zij willen dan ook weten hoe de gemeente het denkt te verklaren dat zij als financieel belangenhebbende een concurrerende positie tegen deze ondernemers kan innemen. (Medemblik Actueel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *