Nog een watersportongeluk op de Maas, tiener botst met zijn hoofd tegen paal bij Veen

VEEN – Een 18-jarige waterskiër is zaterdag aan het eind van de middag gewond geraakt op de Afgedamde Maas bij Veen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur. De man was met zijn vader aan het waterskiën. De vader bestuurde het bootje. Op het moment dat de tiener langs een steiger waar een vriend stond wilde waterskiën, ging het mis.

Op de Afgedamde Maas bij Veen geldt volgens de snelvaarkaart een verbod op waterscooters en mag een boot maximaal negen kilometer per uur varen. Hoe hard de boot van de waterskiër ging, is niet duidelijk. (Brabants Dagblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *