Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Historische Maassluise vloot te zien op Wereldhavendagen 2019 van 6-8 september

Maassluis, Rotterdam – De historische Maassluise vloot is te bewonderen tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Meevaren met de stoomzeesleper ‘Furie’ uit 1916 en met de machtige zeesleper ‘Elbe’ uit 1959 is mogelijk op 7 en 8 september. Tickets zijn te boeken via de website van het maritieme evenement.

De historische Maassluise vloot bestaat uit stoomzeesleper Furie, bergingsvaartuig Bruinvisch, zeesleper Elbe, havensleper Maassluis, bergingsvaartuig Tonijn, de Rigel van het Zeekadetkorps Maassluis, Europortsleper Steenbank en beurtvaarder Jansje in de Rijnhaven.

Meer informatie www.ervaarmaassluis.nl, www.sleepboothaven.nl en www.wereldhavendagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *