Recordcijfers voor METStrade 2019 vakbeurs voor de internationale jachtbouw in de Amsterdamse RAI

PERSBERICHT

AMSTERDAM – De METSTRADE 2019 heeft de lat voor toonaangevende vakbeurzen opnieuw hoger gelegd. Van 19 tot en met 21 november heeft de internationale vakbeurs voor de jachtbouw de tijdsgeest weer weten te vertalen naar zaken die de recreatieve maritieme sector bezighouden, variërend van duurzaamheid, cybersecurity en digitalisering, goed voor werkgelegenheid en internationale handel. De 2019-editie trok een recordaantal exposanten en bezoekers.

De METSTrade vakbeurs kenmerkt zich door vrijwel identieke stands (Foto: RAI)

Met 17.792 unieke bezoekers, 115 nationaliteiten, 1.670 exposanten uit 53 landen en niet minder dan 228 vertegenwoordigers van de pers, tonen de statistieken van de 32e editie van de METSTRADE Show nog steeds een stijgende lijn voor deze populaire beurs.

De organisatoren waren blij met de maar liefst 271 nieuwe exposanten. Het beste bewijs dat steeds meer maritieme professionals dit jaarlijkse RAI-platform als een must-moment erkennen. En met name het feit dat ook deze nieuwe bedrijven uit wel 36 verschillende ​​landen kwamen, vormen het bewijs van de wereldwijde faam van het evenement. (Nauticlink, METStrade)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *