Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

GalleryMaritime in Zeeuwse Colijnsplaat opent ‘De Maritieme Leestafel’ met boeken over maritieme kunst en reisverhalen

PERSBERICHT

Colijnsplaat – GalleryMaritime is in Zeeland en ver daarbuiten een begrip. De galerie is zowel bereikbaar over land als over het water. Op 200m afstand van de Oosterschelde in de lommerrijke dorpskern van Colijnsplaat vinden maritieme kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar in een ontmoetingsruimte met unieke verbeelding in maritieme schilderijen, sculpturen en keramiek. Het Zeeuwse licht is inbegrepen. Adres: Voorstraat 45, Colijnsplaat.

En, nu het toeristisch seizoen op zijn einde loopt biedt de galerie op woensdagen aan haar bezoekers om, onder het genot van een kopje koffie en een praatje, boeken over ons maritiem erfgoed en maritieme kunst te lezen. Te beginnen met 4 oktober 2017 houdt GalleryMaritime elke woensdag DE MARITIEME LEESTAFEL. Tot april 2018 liggen er op de leestafel talloze boeiende maritieme boeken en reisverhalen van bekende wereld-omzeilers klaar voor de geïnteresseerde lezer.

Bezichtiging Kunst en het Kopje Koffie, zijn gratis. De openingstijd op woensdagen is van 10.00 -17.00 uur; Voorstraat 45 Colijnsplaat. Voor bezichtiging op andere dagen is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken via info@gallerymaritime.nl dan wel 06 22591452.

Meer informatie www.gallerymaritime.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *