Assurantietussenpersoon hoeft jacht vermoorde zeiler niet uit Brazilië te repatriëren

Deventer – Eerdmans Jachtverzekeringen hoeft het jacht van een Nederlandse zeiler die in 2015 voor de kust van Brazilië werd beroofd en vermoord niet te laten repatriëren. De zus en enig erfgenaam van de man had dat bij de rechter geëist. Omdat Eerdmans optrad als tussenpersoon en niet als gevolmachtigd agent van Europeesche zijn de Algemene Voorwaarden van Eerdmans – waarin repatriëring gedekt is – niet van toepassing. De rechter bepaalde bovendien dat verzekeraars Aegon, HDI en Generali de waarde van het jacht niet hoeven te vergoeden. (amweb.nl)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *