Facelift Ketelhaven zorgt voor gemengde reacties onder meer van naastgelegen jachthaven

Dronten – De plannen voor een facelift van het buitendijkse deel van Ketelhaven zorgen voor gemengde reacties in het buurtschap. Bewoners reageren verheugd, maar de naastgelegen jachthaven Stichting Jachthaven Ketelmeer maakt zich zorgen.

Weinig blijft bij het oude op de nu nog grotendeels kale havenkade in Ketelhaven. Projectontwikkelaar Zuider Zee Development wil er drie blokken met elk twintig recreatieappartementen neerzetten, een of meerdere winkeltjes en een horecagelegenheid. Daarnaast wordt een deel van de kade ingericht als wandelgebied en het aantal ligplaatsen uitgebreid. Het project wijkt nauwelijks af van het plan dat tien jaar geleden werd gepresenteerd door een andere ontwikkelaar, maar spaak liep. (deStentor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *