DelfSail haalt pionier Jeanette Blijdorp terug als directeur voor editie 2022

Delfzijl – Een oude bekende keert terug bij DelfSail. Jeanette Blijdorp, organisator van vier eerdere edities van het maritieme festival, is de nieuwe directeur voor DelfSail 2022. De Delfzijlse was vanaf 1989 mede-organisator van de tweede DelfSail in 1991 en stond ook aan het roer bij de edities van ‘98, 2003 en 2009. Daarna was de directeur voor de Sail-festivals in Den Helder (2013 en 2017) en Amsterdam (2015).

DelfSail-voorzitter Jan Koolhof is bij met de terugkeer van Blijdorp na negen jaar. Sinds het contract maandag werd getekend, is ze fulltime aan de slag voor DelfSail 2022. ,,Jeanette is één van de besten van Europa op het gebied van sponsoring, PR en vooral schepenwerving.’’ (DvhN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *