Buislaser-snijmachine van Yachtsupport snijdt kokers voor superjachten

Nijkerk – De bouw van superjachten floreert en dat kan Yachtsupport in Nijkerk goed merken. Het bedrijf levert onder meer vloersystemen voor deze drijvende paleizen en daarin worden flinke hoeveelheden RVS en aluminium kokerdelen verwerkt. Yachtsupport snijdt deze delen nu zelf op een Bodor buislasersnijmachine, die is geleverd door Klaassen Machines.

Yachtsupport levert onderdelen voor superjachten aan werven in binnen- en buitenland. Niet alleen vloersystemen, maar ook luiken en diverse andere onderdelen zoals bootsteunen voor de speedboten aan boord. Alles wordt in eigen huis ontworpen en gemaakt. Hiervoor beschikt Yachtsupport over een compleet ingerichte metaalwerkplaats. (Metaalnieuws, www.yachtsupportbv.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *