Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Scandinavian Yachts in Workum nu importeur-dealer van Finse Finnflyer zeiljachten en tender motorboot voor Benelux en Duitsland

PERSBERICHT

Workum – Het in Workum gevestigde bedrijf Scandinavian Yachts Workum is sinds 1 maart 2019 officieel dealer van de Finse Finnflyer. De Finnflyer schepen zijn op maat gemaakte jachten voor comfortabel cruisen en high performance racen. Naast drie types zeilschepen te weten de Finnflyer 34 ft, 36 ft en 42 ft, is er een Finnflyer motorboot, de tender K24. Dit dealerschap is een logische stap voor Scandinavian Yachts Workum. Het allround bedrijf van Rob en Anita Beute is gespecialiseerd, zoals de naam al aangeeft, in Scandinavische jachten.

“We zijn erg trots dat wij Finnflyer exclusief mogen vertegenwoordigen in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg”, aldus Rob Beute. “Finnflyer staat bekend om zijn op maat gemaakte jachten voor comfortabel cruisen en hun high performance racevermogen. Dit is niet zo vreemd als je bedenkt dat niemand minder dan de bekende wedstrijdzeiler en jachtontwerper Karl-Johan Stråhlmann betrokken was bij het ontwerp”, vervolgt Rob. “De karakteristieke rechte steven, de open spiegel en de extreem stijve romp laat zien dat het schip met recht een racer genoemd kan worden. Ook aan dek is alles gericht op optimale ergonomie; de goed geplaatste voetsteunen voor de stuurman, de aanwezigheid van voetrails op het voordek en de grote stuurwielen zijn hier enkele voorbeelden van”.

“Naast de zeilschepen en de tender K24 heeft Finnflyer ook twee luxueuze modellen motorboten in ontwikkeling. Een sportieve open dagcruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen en een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten”, besluit Rob zijn enthousiaste verhaal.

Over Scandinavian Yachts Workum
Gelegen aan het Soal buiten Workum, dus met directe open waterverbinding met het IJsselmeer ligt het bedrijf Scandinavian Yachts. Dit bedrijf wordt met veel plezier, passie én liefde voor de watersport gerund door Rob en Anita Beute. Zowel Rob als Anita zijn fervent watersportliefhebbers en dat ademt de sfeer ook uit bij een bezoek aan hun bedrijf. Scandinavian Yachts Workum is zeer sterk in het ontzorgen van de jachteigenaar, ze verrichten al het onderhoud dat een schip nodig heeft. Naast het cosmetisch onderhoud, het motoronderhoud, de installatie van navigatie, het spuiten van de jachten en het installeren van de elektronica, is het bedrijf ook zeer ervaren in het onderhoud van het onderwaterschip. Kortom een allround bedrijf dat zowel in Nederland alsook daarbuiten zijn sporen heeft verdiend.

Meer informatie www.scandinavianyachts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *