Jachthaven Andijk heeft vacature voor een nieuwe havenmeester: ‘Je bent de baas van het dorp’

Andijk – De jachthaven in Andijk zoekt een nieuwe havenmeester. In deze functie ben je de gastheer of – vrouw voor de watersporters die aanmeren in de haven aan het IJsselmeer.

De havenmeester is verantwoordelijk voor de ontvangst van nieuwe gasten in de haven. ,,Je moet de gasten ontzorgen”, vertelt Monica de Vast, directeur van de haven in het Noord-Hollandse Andijk. ,,Ze moeten optimaal kunnen genieten van het leven op de boot. Ook worden er evenementen in de haven georganiseerd zodat de tijd in de haven ook aantrekkelijker wordt. Voorheen was een jachthaven een parkeerplaats voor boten, nu is het echt een waterrecreatiebedrijf geworden. De havenmeester die we zoeken moet al die zaken goed kunnen regelen.” (AD, www.jachthavenandijk.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *