‘Moeder Tilly’ van mantelzorger op catamaran in Polynesië Huub van den Broek overleden

Savusavu (Fiji) – Een jaar geleden schreven wij over Huub van den Broek, die zijn moeder op hoge leeftijd (90+) bijzondere jaren bezorgde als mantelzorger in Polynesië… Beiden wisten dat hun bijzondere bestaan – hoe gelukkig daar ook – een kort leven zou zijn beschoren.

Vandaag meldt de extreme vertrekker ‘El Holandes Errante de Calafell’ dat hij zijn moeder Tilly op het Fiji-eiland Savusavu met hulp van de plaatselijke bevolking (“Mijn Stille Zuidzee familie“) heeft moeten begraven. (Nauticlink)

Eén gedachte over “‘Moeder Tilly’ van mantelzorger op catamaran in Polynesië Huub van den Broek overleden”

  1. Hoi Huub, ik heb je verhaal helemaal uitgelezen van de prachtige tocht die je met je moeder hebt gemaakt.!! Wat een geweldige ervaring en prachtige herinnering heb je in je rugzak zitten.!! Ik heb dit ook met mijn moeder gedaan. Weliswaar niet zo groots, maar ik ben met haar naar Barcelona geweest ondanks dat ze enorme vliegangst had.!! Dit was de mooiste vakantie die ik ooit gehad heb.!! Ik kan hierover door blijven praten, maar daarvoor is er te weinig ruimte.
    Beste Huub, ik hoop je ooit eens tegen te komen en wil hierover graag met je praten.!!
    Met vriendelijke groet,
    Ad van de Plas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *