Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Marine Trading International officiële distributeur voor hoogwaardige WORKRIBS boten

PERSBERICHT

mti_workribsAalsmeer, Den Helder – Marine Trading International is een samenwerking aangegaan met WORKRIBS B.V. in Den Helder en zal vanaf nu de verkoop op haar nemen van de zeer exclusieve WORKRIBS boten. WORKRIBS B.V. bouwt boten geheel naar wens van de klant en heeft al bewezen over gedegen productkennis te beschikken door reeds vele leveringen van SOLAS RIB’s aan Offshore bedrijven. De WORKRIBS boten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Brigadeboot
Tijdens de Hiswa Boatshow 2013 op 6 tot en met 10 maart as. in de RAI te Amsterdam, zal Marine Trading International een speciaal ontwikkelde Brigadeboot presenteren. Deze Brigadeboot is in samenspraak met WORKRIBS tot stand gekomen en is uitermate geschikt voor de reddingsbrigades in Nederland. U kunt ons vinden op standnr: 01.100.

Meer informatie www.mti-marine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *