Reorganisatie ANWB Media maakt einde aan eigen Waterkampioen-redactie en carrière van hoofdredacteur Jan Briek

Den Haag – Na de laatste reorganisatie binnen ANWB Media is er na bijna dertig jaar geen plaats meer voor hoofredacteur Jan Briek. De eigen redactie van de Waterkampioen houdt vandaag ook op te bestaan. De Waterkampioen wordt ondergebracht bij de ‘Themaredactie Vrije Tijd’, die ook motorrijden, wandelen en fietsen in z’n pakket krijgt. Verantwoordelijk ‘Thema-Hoofdredacteur’ is Jan Kruithof.

Jan Briek: “Met pijn in het hart moet ik laten weten dat ik vanaf vandaag mijn werkzaamheden als hoofdredacteur van de Waterkampioen gedwongen moet neerleggen. Omdat het niet mogelijk is na zo’n lange periode van werkzaamheden iedereen voor alles persoonlijk te danken, moet dat helaas via een onpersoonlijke weg als deze.” (Nauticlink, www.anwbwatersport.nl)

2 gedachten over “Reorganisatie ANWB Media maakt einde aan eigen Waterkampioen-redactie en carrière van hoofdredacteur Jan Briek”

  1. Mu moet ik eerlijk zijn dat de Waterkampioen wel een oubollig bastion is. Van het afgelopen nummer werd ik wederom niet vrolijk, daar staan toch werkelijk geen artikelen in die de (jeugdige) watersporter interesseert. Ik betwijfel echter of het nu beter wordt of moet ik zeggen minder slecht.

  2. Heb een voor mij belangrijke vraag. Wil een elektra. Vouwfiets kopen. U heeft er onlangs 7 getest, als ik naar de beste kijk en deze vergelijk met uw vorige test, daar was de beste de Crossfold FE 16, u schreef daar veel positiever over. Nu denk ik dus dat de FE16 fiets beter is. Welke adviseert u mij nu. Doe me dat plezier, kom er anders niet uit. BEDANKT alvast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *