Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Breehorn-werf in Woudsend bestaat 50 jaar en viert jubileum met tochtje van minstens 80 Breehorns

PERSBERICHT

breehornDe Breehorn Werf bestaat dit jaar 50 jaar. Dit wordt zaterdag 10 september 2016 groots gevierd op de werf in Woudsend met een open dag. Iedereen is welkom. Er zijn diverse activiteiten en het is een unieke gelegenheid om vele Breehorns van dichtbij te zien.

De Vereniging van Breehornzeilers organiseert rondom deze zaterdag haar najaarsweekend. Op vrijdagavond 9 september is de aanvaart van 31-, 37-, 41-, 44- en 48-voeters naar Woudsend.
Op zondagochtend 11 september is er een grootse tocht met Breehorns, die in kiellinie weer uitvaren richting Stavoren. Iedere Breehornzeiler, lid van de vereniging of niet, kan dit hele weekend meedoen. De werf zorgt voor voldoende ligplaatsen en ziet graag zoveel mogelijk mooi gepoetste en fraai versierde Breehorns.

Meer informatie www.breehornzeilers.nl en www.breehorn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *