Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nautisch kunstenaar Marco Käller beloont bij tienjarig bestaan galerie in Marina Makkum kunst-aankoop met dinercheque

PERSBERICHT

Makkum – Tien jaar geleden knoopte het gezin Käller hun boot vast in Marina Makkum vanwege het surfen van de kinderen. Zij konden niet vermoeden dat dit de start van hun nieuwe atelier met galerie zou betekenen. Aan dit jubileum verbindt allround kunstenaar Marco Käller nu een culinaire verkoop-actie.

Toen vader Marco destijds een leegstaande winkelruimte op de Marina ontdekte, was het plan voor een eigen galerie snel gemaakt. Er werd getimmerd, geschilderd en gepoetst. En gaandeweg werd het desolate interieur tot een mooie expositieruimte met atelier. Marco Käller en Käthi Habig blikken met veel plezier terug op alle gezellige, inspirerende momenten met hun gasten, de bezoekers van de exposities.

Nu vieren zij het tienjarig jubileum van hun galerie en daarom trakteren zij.
“Als eerste cadeau geven wij u de kans een visite aan onze galerie tot een compleet uitje te maken, want kunst- en culinair genieten gaan in maart goed samen.Tijdens deze maand ontvangt u bij iedere in de galerie bestede 500 euro voor twee personen vouchers. Die zijn goed voor een heerlijk 3-gangen-keuzemenu met welkomstdrankje in het sfeervolle Posthûs te Makkum.

Wanneer u meer dan 500 euro besteedt aan een kunstwerk, ontvangt u vanzelfsprekend een evenredig aantal vouchers. It Posthûs biedt u een ruime keuze uit mooie gerechten van de kaart. Kijk even op de website van het restaurant. It Posthûs is in maart van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00uur geopend. De vouchers zijn tot eind 2017 geldig.

In de galerie zijn veel nieuwe schilderijen, reliëfs en beelden in cortenstaal te zien. Geopend in maart op zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Op afspraak bent u op andere momenten ook van harte welkom. Tel: 0031 621851634

Meer informatie www.kaller.nl en www.itposthus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *