Man met voet vast in schroef van speedboot bij Haringvlietdam

Hellevoetsluis – Vrijdagmiddag rond de klok van half zes werden diverse hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Haringvlietdam waarbij mogelijk iemand bekneld zou zitten. Ter plaatse bleek het te gaan om iemand die vast zat met zijn voet in een schroef van een speedboot.

Er werd een flinke hulpverlening op gang gebracht om het slachtoffer te bevrijden. Naast de diverse brandweereenheden werden ook de traumahelikopter, KNRM en de reddingbrigade opgeroepen. Het heeft een geruime tijd geduurd eer het slachtoffer bevrijd kon worden. Na ruim een uur lukte het de duikers van de brandweer om de schroef te verwijderen waardoor de voet vrijkwam. Tussendoor werd zuurstof toegediend omdat de man water binnenkreeg. (Mediatv.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *