Jachthaven bij Driel Heveahaven groeit naar 61 ligplaatsen

HEVEADORP – De Heveahaven bij het stuwcomplex Driel groeit komend vaarseizoen naar 61 ligplaatsen. De jachthaven die net het tweede seizoen achter de rug heeft hoopt zo de wachtlijst voor een ligplaats weg te werken.

De Stichting Heveahaven ging in 2016 met 49 ligplaatsen van start. Vijf van die plaatsen zijn voor passanten, de overige plaatsen voor ‘vaste’ gebruikers. De belangstelling is zo groot dat er afgelopen vaarseizoen al met een wachtlijst werd gewerkt. Komend vaarseizoen, dat 1 april 2018 van start gaat, wordt de aanlegsteiger met 23 meter verlengd en worden er zes zogeheten vingersteigers op aangesloten. Dat biedt plaats aan twaalf extra schepen. (De Gelderlander)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *