Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Alpha Sail Makkum biedt ligplaatshouders de mogelijkheid hun eigen zeiljacht ook te verhuren

PERSBERICHT

Makkum – Volgens de Rabobank dreigen jachthavens de boot te missen als ze niet inspelen op de behoeften van de watersporters. Gebruik in plaats van bezit is één van deze ontwikkelingen. Alpha Sail Makkum speelt succesvol in op deze behoefte en biedt eigenaren de mogelijkheid om hun zeiljachten te verhuren zonder alles zelf te hoeven regelen. Gecombineerd eigen gebruik en verhuur is een mooie basis om onze kostbare hobby te blijven uitoefenen.

Ook in tijden van krimp zijn wij er het afgelopen jaar in geslaagd om de bezettingsgraad van onze jachthaven te verhogen van circa 80% naar ruim 95%. Scherpe tarieven, gratis WIFI, leenfietsen, dagelijks toezicht en veel service maken het verschil. Kleinschaligheid met een nuchtere klantgerichte benadering worden nog steeds op waarde geschat.

Klanten doen meer en meer zaken via hun mobiel. De site van Alpha Sail Makkum (asmakkum.nl) is vanaf heden geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en uitgerust met een beschikbaarheidsplanner voor de huurjachten.

Meer informatie www.asmakkum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *