Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Clouds International importeur van Italiaanse FNM scheepsdieselmotoren van 100PK tot 300PK met keerkoppeling of sterndrive

PERSBERICHT

clouds_fnmLopik – Clouds International B.V in Lopik meldt dat het bedrijf begin van dit jaar is aangesteld als importeur van de FNM scheepsdieselmotoren. FNM motoren worden geproduceerd door het Italiaanse CMD SpA, die al sinds 1991 scheepsdieselmotoren produceren en deze wereldwijd leveren.
omenteel bestaat het FNM assortiment uit dieselmotoren van 100 pk tot 300 pk, leverbaar met keerkoppeling of met sterndrive. Ook is er een 80 pk versie met saildrive en zijn er diverse motoren leverbaar met een hybride systeem (6kW-13kW). FNM motoren zijn stil en voldoen aan de Europese RCD emissienormen. Ook voor technische vragen en onderdelen voor nieuwe en oudere typen FNM motoren kunt u bij Clouds terecht.

Meer informatie www.clouds.nl

Eén gedachte over “Clouds International importeur van Italiaanse FNM scheepsdieselmotoren van 100PK tot 300PK met keerkoppeling of sterndrive”

 1. Geachte,

  Voor een vriend van mij heb ik één van zijn apm 100 motoren
  van zijn boot nagezien
  Naar alle waarschijnlijkheid is de koppakking defect,hij blijft nl continu
  rookpluimen uitstoten.
  Ik ben begonnen om de cilinderkop te demonteren.
  Kunnen wij bij u terecht voor een nieuwe koppakking en wat bedragen de kosten samen met het opsturen naar eventueel kiala
  punt in België.
  Alvast bedankt.
  Mvg
  Albert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *